Menu
Menu
Menu
Menu
 

Jij bent een dokter ? Ontvang carrièreaanbiedingen die bij je passen!

Wij staan ​​tot uw beschikking om zo snel mogelijk te reageren op uw vragen, verzoeken en behoeften.

Inscriptions - Medecins - V2 - NL

Maximum file size: 268.44MB

Arts

Bent u een arts en u op zoek naar een nieuwe carrièremogelijkheid? Medical Placement ondersteunt u tijdens uw hele carrière om u te helpen uw professionele doelen te bereiken.

Contacteer ons

Bent u dokter?

Sluit u in alle vertrouwelijkheid bij ons aan en profiteer van een exclusieve carrièreservice.

Medical Placement, uw rekruteringsbureau voor gespecialiseerde artsen

Of u nu een oogarts bent, kinderarts, huisarts, gynaecoloog, chirurg, uroloog, oncoloog of een andere specialist, ons rekruteringsbureau voor artsen Medical Placement helpt u de baan te vinden die bij uw ambities past.

Droom niet langer over de perfecte baan! Medical Placement kan ze voor u vinden in een ziekenhuis, laboratorium of zorgcentrum dat aan uw zoekcriteria voldoet.

De expertise en missie van Medical Placement

Onze rekruteringsexperts werken samen met een uitgebreid netwerk van instellingen die actief zijn in de medische en farmaceutische sector. Ze analyseren uw sterke punten en promoten uw vaardigheden bij de grootste instellingen in België en de rest van Europa.

Wij worden uw beste ambassadeur, brengen uw ervaring, kennis en resultaten voor het voetlicht en gaan op zoek naar de perfecte match tussen uw ambities en de functie die moet worden ingevuld.

Onze waarden

Nos équipes sont vos meilleurs ambassadeurs : elles analysent vos forces et mettent vos compétences en évidence puis améliorent votre visibilité auprès d’un vaste réseau d’institutions.

Begeleiding van onze kandidaten icone

Begeleiding van onze kandidaten

Vanaf de eerste contacten tot en met de ondertekening van het contract met uw toekomstige werkgever blijven we tijdens het hele proces aan uw zijde staan.

Vertrouwelijkheid icone

Vertrouwelijkheid

We weten dat discretie essentieel is tijdens de fase van het identificeren van carrièremogelijkheden.

We maken uw identiteit alleen bekend als een aanbod echt geschikt voor u is en het ziekenhuis of de zorginstelling echt geïnteresseerd is in uw profiel.

Doeltreffendheid van het aanwervingsproces icone

Doeltreffendheid van het aanwervingsproces

Actief luisteren en een gerichte analyse van uw ambities en van de verwachtingen van uw potentiële werkgevers zijn de ingrediënten voor een succesvolle match.

Geen enkele vergoeding verschuldigd icone

Geen enkele vergoeding verschuldigd

U concentreert zich op uw patiënten en uw professionele doelen. Wij bouwen intussen discreet en kosteloos aan uw carrière.

Onze aanpak

Wij zijn uw ambassadeur

Samen kijken we naar uw carrièrepad, uw directe professionele doelstellingen en uw carrièreambities op de lange termijn. Als uw profiel voldoet aan de eisen van onze partners, worden wij uw beste ambassadeur bij de meest prestigieuze instellingen. We stemmen uw aspiraties af op hun behoeften en creëren, waar nodig, de functie waarin uw vaardigheden volledig tot uiting komen.

Getuigenissen van gespecialiseerde artsen

Dr Ahmed Sanoussi - Chirgurgien cardio-vasculaire

Dr Fernanda Garcia - Médecin Pathologiste Senior

Stappen voor het werven van een gespecialiseerde arts

Om u te helpen snel de baan te vinden die bij uw ambities past, bestaat onze wervingsprocedure uit 5 eenvoudige stappen.

Bepalen van uw carrièreplan

We bepalen uw carrièreplan door uw profiel, uw ervaring en uw verwachtingen (soort instelling, missie, uitdagingen, bezoldiging enz.) te analyseren om inzicht te krijgen in uw situatie en behoeften.

Zoeken naar de mogelijkheden die bij u passen

Na deze eerste analyse stellen we vacatures voor die aan uw criteria voldoen.

Onze kandidaten profiteren van onze adviezen op maat, onze expertise en onze transversale kijk op de medische sector, waardoor artsen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging een duidelijk beeld krijgen van de carrièremogelijkheden.

Voorstelling van de carrièremogelijkheden

Een paar dagen na ons eerste gesprek presenteren we u een selectie van banen die voor u geschikt kunnen zijn.

Onnodig om in te zetten op kwantiteit. Als we u maar een paar vacatures voorleggen, is dat omdat we ervan overtuigd zijn dat één daarvan perfect past bij de door u gewenste loopbaanontwikkeling.

Coaching vóór de gespreksfase

Bent u geïnteresseerd in de baan die we u aanbieden en wilt u doorgaan met het aanwervingsproces? Wij nemen dan contact op met de klant om afspraken te maken over het sollicitatiegesprek.

We coachen u voorafgaand aan deze ontmoeting om uw kansen te optimaliseren.

Begeleiding tijdens de selectiefase

Na de fase van het selectie-interview blijven we u bijstaan voor een debriefing van het gesprek en om een strategie te bepalen, op basis van uw feedback, om de volgende fasen zo goed mogelijk aan te pakken.

Belangrijke cijfers

+12

jaar ervaring met het plaatsen van medische specialisten

+200

Meer dan 200 gezondheidsprofessionals geplaatst

+100

Meer dan 100 partnerschappen in heel Europa met instellingen die actief zijn in de gezondheidszorgsector

Naar onze huidige vacatures

 

Bent u een recruiter en op zoek naar de beste doktersprofielen?

Wij staan ​​tot uw beschikking om zo snel mogelijk te reageren op uw vragen, verzoeken en behoeften.

Contact - Recruteurs - NL