Menu
Menu
Menu
Menu
 

Jij bent een dokter ? Ontvang carrièreaanbiedingen die bij je passen!

Wij staan ​​tot uw beschikking om zo snel mogelijk te reageren op uw vragen, verzoeken en behoeften.

Inscriptions - Medecins - V2 - NL

Maximum file size: 268.44MB

Arts

Bent u een arts en u op zoek naar een nieuwe carrièremogelijkheid? Medical Placement ondersteunt u tijdens uw hele carrière om u te helpen uw professionele doelen te bereiken.

Contacteer ons

Medical Placement

Sinds 2009 begeleidt Medical Placement u bij het realiseren van een succesvolle samenwerking tussen zorgprofessionals en zorginstellingen.

U bent...

Medical Placement, een belangrijke partner voor uw carrière

Als experts in het aanwerven en plaatsen van gespecialiseerde artsen beschikt Medical Placement over een uitgebreid netwerk van Europese partners in de medische en farmaceutische sector. Op die manier kunnen wij de functies selecteren die het beste aansluiten bij uw profiel als arts. Onze expertise in de medische wereld helpt ons ook om mogelijke synergieën te identificeren tussen artsen en organisaties die op zoek zijn naar een specialist.

Door onze ondersteuning op lange termijn beschikken we over een reële kennis van de bestaande behoeften en van het potentieel van de profielen die we plaatsen in ziekenhuizen, laboratoria en andere zorginstellingen. We willen dat het meteen klikt wanneer u begint met uw nieuwe functie, en dat u absoluut tevreden bent. Om dit doel te bereiken personaliseren we elk aanwervingsproces volledig en daarbij gaan we met de grootste zorgvuldigheid te werk.

Les dernières actualités du monde médical

Les postes à pourvoir dans le secteur médical

 

Bent u een recruiter en op zoek naar de beste doktersprofielen?

Wij staan ​​tot uw beschikking om zo snel mogelijk te reageren op uw vragen, verzoeken en behoeften.

Contact - Recruteurs - NL