Menu
Menu
Menu
Menu
 

Jij bent een dokter ? Ontvang carrièreaanbiedingen die bij je passen!

Wij staan ​​tot uw beschikking om zo snel mogelijk te reageren op uw vragen, verzoeken en behoeften.

Inscriptions - Medecins - V2 - NL

Maximum file size: 268.44MB

Arts

Bent u een arts en u op zoek naar een nieuwe carrièremogelijkheid? Medical Placement ondersteunt u tijdens uw hele carrière om u te helpen uw professionele doelen te bereiken.

Contacteer ons

Bent u arts?
Ontvang dan de loopbaanvoorstellen die bij u passen!

Laten we het eens over u hebben

 

Ons vak

Een uitstekende partner voor artsen

Medical Placement is een selectiebureau dat als een juwelier te werk gaat bij het zoeken naar en selecteren van talent in de medische sector. Wij bouwen vertrouwensrelaties op met de grootste Europese spelers op het gebied van gezondheidszorg.

 

Onze deskundigheid

Uw potentieel ontplooien

Onze teams zijn uw beste ambassadeurs: zij bestuderen uw sterke kanten, zetten uw bekwaamheden in de verf en vergroten uw zichtbaarheid binnen een uitgebreid netwerk van instellingen.

 
Omkadering icone

Omkadering

We staan aan uw kant tijdens heel het proces, van de eerste contacten tot het ondertekenen van de overeenkomst tussen u en uw werkgever.

 
Doelmatigheid icone

Doelmatigheid

Actief luisteren en het zorgvuldig bestuderen van uw ambities en van de verwachtingen van uw mogelijke werkgevers zijn de ingrediënten van een geslaagde matching.

 
Vertrouwelijkheid icone

Vertrouwelijkheid

We weten dat discretie van essentieel belang is tijdens de identificatiefase van de opportuniteiten voor uw loopbaan. Wij delen uw identiteit pas mee wanneer een aanbod u echt interesseert en de instelling werkelijk belangstelling toont voor uw profiel.

 
Geen ereloon te betalen icone

Geen ereloon te betalen

U spitst zich toe op uw patiënten en op uw beroepsdoeleinden. Wij zorgen discreet en kosteloos voor het uitbouwen van uw loopbaan.

 

Onze werkwijze

Wij zijn uw ambassadeurs

Samen bestuderen we uw traject, uw onmiddellijke beroepsdoeleinden en uw ambities op lange termijn. Wanneer uw profiel aan de eisen van onze partners beantwoordt, worden wij uw beste ambassadeurs bij de meest prestigieuze instellingen. Wij leggen de band tussen uw verlangens en hun behoeften en creëren desgevallend de functie waarin u uw bekwaamheden volledig tot hun recht kunt laten komen.

 

Ons netwerk

U de beste vooruitzichten bieden

Onze kandidaten krijgen advies op maat en profiteren van onze knowhow en van een multidisciplinaire kijk op de medische sector, die synoniem is van een perfecte kennis van de loopbaanopportuniteiten voor artsen die nieuwe uitdagingen zoeken.

 

Kom bij ons

We zullen u gedurende uw hele loopbaan vergezellen, uw projecten steunen en samen aan uw professionele successen werken.

Onze loopbaanopportuniteiten

Kom bij ons, overloop de tewerkstellingskansen en laat ons samen ontdekken wat we voor u kunnen doen.

 

Bent u een recruiter en op zoek naar de beste doktersprofielen?

Wij staan ​​tot uw beschikking om zo snel mogelijk te reageren op uw vragen, verzoeken en behoeften.

Contact - Recruteurs - NL